9 Ekim 2012 Salı

Kurabiye canavarları şimdi çok şanslı



Doğum günü,diş buğdayı,mevlit,nikah, kına gecesi, yıl dönümü, bayram, kutlama,
doğum gibi özel günlerimiz için düzenlediğimiz etkinliklere son dönemlerde damgasını vuran butik kurabiye işi gerçekten çok hoşuma gidiyor.Birincisi ne kadar uğraşsak da, çok iyi bilmeden bunları yapamayacağım gerçeği,ikincisi elimizi değdirmeden kapımıza ,istediğimiz şekilde gelmesinin inanılmaz rahatlığı.

Her ne kadar tavuklu pilavımdan, sarmamdan, baklavadan ödün vermesem de bu oldukça yapımı oldukça emek isteyen , benim gibi tatlı sevmeyen insanı bile 'gel beni ye' diye taciz eden renk renk, şekil şekil bu harika kurabiyeler evdeki kutlamalar için iyi bir alternatif. Evimize gelen misafirlere tek tek dağıtacağımız ,o gün için kutlama kahramanına özel yapılmış bu kurabiyeler,istenilen temada yapılıyor.

Ayrıca ve bence en güzel olan sevdiklerinize istediğiniz adette sipariş edip özel günlerde ev veya işyerlerine göndererek inanılmaz minik bir sürpriz yapmak...

Burada yer alan sayfada kişiye özel butik kurabiyeler yapan sevgili arkadaşım Yasemin'in kurabiyelerine göz atabilir hatta şuradan da yapılacak çekilişle kurabiye kazanma şansına sahip olabilirsiniz.Kurabiye çekilişine son katılım tarihi 14 Ekim 1012.Çekilişe katılabilmek için bağlantıdaki sayfayı beğenip,postu paylaşmak ve postun altına yorum yapmak yeterli..


Kurabiyeler gelince yemeye kıyabilir misiniz? paylaşabilir misiniz? Hele o nefis kutularını artık evin neresinde kullanırsınız , sizin bileceğiniz iş ama Yasemin'in kurabiyeleri çok güzel.

Bir askere güle güle veya bir bebeğe hoşgeldin demenin, çocuğunun sınıfında doğum günü sürprizi yapmanın, sevdiklerine iki taneyle de olsa minik bir hoşluk yaşatmanın, mevlitlere yeni bir renk getirmenin, misafirliğe giderken sevimli bir hediye götürmenin en iyi yolu bu haylaz kurabiyeler.

Bu birbirinden harika kurabiyelerden istediğiniz tarihte,istediğiniz yere isterseniz yukarıda verdiğim bağlantılardan veya yaseminugur1426@hotmail.com adresine mail atarak fiyatlar hakkında görüşebilir,sipariş verebilirsiniz.Siz istediğiniz şekli ve yapacağınız etkinliğin temasını belirleyin, kurabiyecikler adresinize gelsin..

Haydi kurabiye canavarları....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÇEKİNME VER AYARI