19 Ekim 2012 Cuma

Radyasyonsuz Doğal Hayat


Sütün mayalandırılmasıyla elde edilen kefir içeceğinin faydalarını bilmeyen yoktur,Kafkas orjinli
bu içecek çok eski tarihlerden beri tüketilen,probiotik bakteri zengini, ömür uzatan,vücudun dengesini düzelten şifa kaynağıdır.

Antibiyotik, sağlıksız beslenme,çevre faktörleri gibi etkenlerden dolayı birbirine giren,harab olan probiotik dengesi sürekli hastalanma, depresyonlara,erken yaşlanma,bağırsak sorunları,görme sorunları ve alerji gibi sorunları beraberinde getiriyor.Son yıllarda Avrupa'da da git gide yaygınlaşan kefir düzenli kullanıldığında bağışıklık sistemini güçlendiriyor. (Buradan ayrıntılı bilgi) Hiç bir yan etkisi ve yaş sınırlaması yok,enerji verir,gençlik iksiridir.

Ayrıca Rus devlet başkanı Vladimir Putin'in yanından kefiri eksik etmediği de biliniyor.

Ayrıca aç karnına içildiğinde tokluk hissi verdiğine göre diyet yapanlar için de oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum.

İmkanı olanlar,kefir mayası elde edenler tarafından evde yapılması daha makbul olsa da artık marketlerde iki-üç markaya ait kefir bulmakta sıkıntı çekmiyoruz.Ancak aslında kefir tüketirken de seçici olmakta yarar var.

Ancak geçtiğimiz günlerde denemem için gönderilen ürünler beni ziyadesiyle memnun etti.Bunlar Radyasyonsuz Doğal Hayat sloganıyla 2004 yılında Bursa'da faaliyete geçmiş kısaca RADOHA olarak bilinen firma tarafından üretilen kefir sabunu ve kefir tarhanasıydı.Kefir tarhanasının tadını çok beğendim, zaten doğal malzemeler yapıldığında başlı başına eşsiz bir besin kaynağı olan tarhananın kefir gibi bir mucize ile üretildiğini bilmek bile çorbayı içerken keyif almama yetti.

Sabunları anlatsam bitmez, kokusu tarifsiz, öyle hemen ıslanır ıslanmaz eriyip,küçülmüyor.Palm yağı ve kefir jeli ile üretilen sabun tamamen doğal ve sürekli kullanıldığında saç ve cilde inanılmaz etkiler gösterdiği belirtilmiş.Ben bir haftadır,yüzümdeki rahatlamayı hissediyorum.Kefir sabununa hayran kaldım diyebilirim


Burada internet sitesine ulaşabileceğiniz Radoha hem kefir, hem kefir sabunu ,hem kefir tarhanası hem de Alokozay çayı satışını gerçekleştiriyor.


En azından günde iki bardak kefir tüketmekle başlayalım iyi yaşayamasak da,iyi yaşamaya çalışmaya.
Daha az kimyasal, daha çok doğallık,daha sağlıklı yaşam dileğiyle.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÇEKİNME VER AYARI