2 Ağustos 2012 Perşembe

Organik sağlık

Dün sabah evime gelen paketten çıkan Orcan Baby Organic tarafından gönderilen Earth Mama &Angel Baby deneme boy ürünlerine bayıldım, kokusu,görünüşü o kadar hoştu ki anlatamam,ama bunlar önemli değil elbette, görüntünün altında yatan ,bebeklerimizin cildini,saçını,sağlığını emanet ettiğimiz ürünlerin içeriği herşeyden önemli.


Buradan  inceleyebileceğiniz üzere Earth Mama &Angel Baby ürünleri yüzde yüze yakın organik içerikli, öyleki bana gönderdikleri bebe yağı resmen zeytinyağı gibi kokuyor, içinde cazip gelen güzel bir koku yok,dolayısıyla parfüm kullanılmadığını anlıyoruz. Earth Mama &Angel Baby ürünleri Amerika'dan ithal ediliyor.

Belki her gelen ,her denediğim ürün için aynı şeyleri söylediğimi düşünebilirsiniz, hayır öyle değil, nasıl ki burada aşırı hassas ciltli bebekler için önemli bir ürün serisi olduğunu belirtmişsem, Orcan ürünlerinin de  organik olmasının (ki bu çok önemli) haricinde başka ilginç özellikleri var.


Bir kere Orcan Baby'nin Earth Mama &Angel Baby ürünleri  sadece bildiğimiz şampuan,losyon,krem gibi bildiğimiz ürünlerden oluşmuyor. Sadece anneler için özel üretilmiş doğum sonrası genital bölge bakım ürünleri, süt arttırıcı pedler,hamilelikte bulantı önleyici lipstick,doğal göğüs ucu kremi gibi çok ilginç ve harika ürünler var.Üstelik hepsi organik.

Ayrıca pişik kreminin böcek ısırıklarına,hafif yanıklara etkili olduğunu öğrenince açıkçası çok sevindim.

Bebekler için ise gereken her şey mevcut, elbette hiçbiri hayvanlar üzerinde test edilmiyor,hepsi organik ürün sertifasına sahip,ürünler USDA (Amerika Tarım Bakanlığı) ve QAI (Kalite güvence sistemi), bitki çayları ise Belçika ECOCERT tarafından onaylı.

Orcan Baby Organic ürünlerine sahip olmak için resmi internet sitesi'ne bakabilirsiniz. Dün pişik kremi götürdüğüm arkadaşım hemen Earth Mama &Angel Baby ürünlerine nasıl sahip olabileceğini sormaya başladı bile.

Bir de ambalajların güzelliği,o şişelerin zerafeti de cabası...Sağlıkla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÇEKİNME VER AYARI